faq

Veel gestelde vragen

Mag ik de productfoto's uit de webshop gebruiken?


Ja, indien je ons als bron vermeldt is dit geen probleem.
Welke betaalmethoden kan ik gebruiken?


Je kunt bij ons uit verschillende betaalmethoden kiezen. We bieden een veilige betaling aan met Bancontact, Credit Card, en IDEAL.
Wat is de levertijd van The City for You?


Onder normale omstandigheden bedraagt de levertijd 2 - 5werkdagen.
Een product is uitverkocht, wanneer komt het weer op voorraad?


Indien je op de hoogte wilt blijven over de stock van een bepaald product kun je contact met ons opnemen via het contactformulier.
Wat zijn de verzendkosten?


Wij hanteren gratis verzending binnen België en Nederland vanaf € 50. Bestel je voor minder dan €50? Dan rekenen wij een kleine verzendkost aan van €4.95.
Is het mogelijk om mijn bestelling af te halen?


Nee, alle bestellingen worden geleverd door middel van verzending. Heb je een product eerder nodig? Neem even contact op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden!
Kan ik mijn bestelling nog veranderen of annuleren?


Na het plaatsen van je bestelling is het vaak niet meer mogelijk dit te veranderen of te annuleren. De bestelling wordt namelijk direct in behandeling genomen. Neem altijd voor de zekerheid contact met ons op om te informeren of we toch iets voor je kunnen betekenen.
Wat is het retourbeleid van The City for You?


Als je niet tevreden bent over je bestelling heb je altijd de mogelijkheid om binnen 14 dagen zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je bestelling retour te sturen. Voor je een bestelling kan retouren dien je steeds contact met ons op te nemen via het contactformulier.
Moet ik bezorgkosten betalen bij het retourneren van mijn bestelling?


Je product is niet naar wens en je wilt het retourneren? Dat kan gebeuren, in dit geval zijn de retourkosten voor jezelf.
Mijn artikel is beschadigd, incompleet of verkeerd geleverd, wat moet ik doen?


Als je een klacht hebt over een artikel kun je contact opnemen mailen naar info@thecityforyou.com of via het contactformulier. Vermeld hierbij altijd je bestelnummer zodat we de meest passende oplossing samen met jou kunnen bedenken.
Wat te doen als wij er samen niet uitkomen?


We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@thecityforyou.com . Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

online interieur webshop