Herroepingsrecht

Kan ik mijn bestelling wijzigen?


Als je een bestelling hebt geplaatst in onze online interieur webshop, kun je deze niet meer aanpassen. Je kunt wel je contact- en bezorggegevens wijzigen – mail hiervoor naar info@thecityforyou.com

 

Kan ik mijn bestelling annuleren?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.  Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@thecityforyou.com Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is

 

 

Wat als ik niet tevreden ben?


Ben je niet tevreden? Neem dan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling contact met ons op en we laten weten hoe je deze kan retourneren* of een afhaalmoment kunt regelen. Zodra het bij ons terugkomt, zullen we je terugbetaling regelen (inclusief verzendkosten, maar minus de eventuele retour- of ophaalkosten).

*Producten die op bestelling gemaakt worden (Mad about Mats/Urban Cotton Amsterdam) en dus niet uit stock komen kunnen niet terug genomen worden tenzij deze beschadigd of foutief geleverd zijn.

 

 

Wat als ik een beschadigd of verkeerd item ontvang?


Het is belangrijk dat je de bestelling bij bezorging controleert.

Het quality team van onze leverancier controleert je artikels om er zeker van te zijn dat ze aan de beste eisen voldoen voordat we ze opsturen. Het kan voorkomen dat we iets missen of je een verkeerd item hebben gestuurd, laat het ons dan binnen 14 dagen weten. Het helpt als je een aantal foto’s stuurt van de schade of andere problemen. Ons team beoordeelt je klacht en laat je weten hoe je een item kunt retourneren of een afhaalmoment kunt regelen. Je krijgt dan een volledige terugbetaling, we regelen een reparatie of we bestellen een nieuw item voor je. 

Om het te kunnen ophalen, moet het product wel gedemonteerd en opnieuw verpakt zijn.


 

 

Hoeveel betaal ik voor een retourzending?


Als je een artikel moet retourneren omdat het defect is of omdat wij iets verkeerd hebben gedaan, brengen we geen kosten in rekening voor het retourneren en ophalen. Maar als je een artikel retourneert omdat je van gedachten bent veranderd, brengen we de onderstaande kosten in rekening. De kosten hiervan zijn bepaald afhankelijk van de grote en het gewicht van het pakket.

 

 

Als je de hele bestelling retourneert, krijg je een volledige terugbetaling, inclusief bezorgkosten en exclusief de retourkosten. Als je slechts een deel van je bestelling retourneert, betalen we de kosten van die artikelen en de bezorgkosten terug, exclusief de retourkosten.

 

 

Wanneer ontvang ik mijn terugbetaling?


Om veiligheidsredenen kunnen wij alleen een terugbetaling doen naar het originele betaalmethode waarmee je de bestelling geplaatst hebt. Wij voeren de terugbetaling uit max 48u na dat het geretourde artikel ontvangen is door ons.