//INTERIEUR ADVIES

Home1.jpg

Je wilt een ruimte of je volledige woning (her)inrichten maar je weet niet goed hoe hier aan te beginnen? Wij hebben 3 online pakketten uitgewerkt om jou hier in te helpen!

Wij starten steeds met een uitgebreid kennismakingsgesprek waarbij we luisteren naar al jouw noden, wensen en dromen. Vervolgens begeleiden wij je stap per stap zo dat jij zelf jouw droominterieur kunt realiseren.

Wens je toch advies aan huis of heb je een project voor ogen? Contacteer ons dan vrijblijvend via het contactformulier of via info@thecityforyou.com

Basis

 1. Kennismakingsgesprek

 2. Moodboard

 3. Plattegrond

 4. Kleuradvies

 5. Eind adviesgesprek

€299

Feel good

 1. Kennismakingsgesprek

 2. Moodboard

 3. Plattegrond

 4. 3D visualisatie

 5. Kleur en materiaal advies

 6. Meubel advies

 7. Eind adviesgesprek

€399

City life

 1. Kennismakingsgesprek

 2. Moodboard

 3. Plattegrond

 4. 3D visualisatie

 5. Kleur en materiaal advies

 6. Meubeladvies

 7. Verlichtingsplan

 8. Shopping lijst

 9. Eind adviesgesprek

€599

Extra

 1. Stel zelf je pakket samen. 

Op aanvraag

* Onze prijzen zijn steeds inclusief BTW. Al onze pakketten worden standaard online uitgewerkt en verzonden en gelden voor een ruimte van +/- 40m². Het kennismakingsgesprek gebeurt telefonisch of via video call en wordt niet in rekening gebracht. Na dit gesprek ontvang je onze offerte, indien akkoord gaan we aan de slag voor jouw nieuw interieur. Wens je toch advies aan huis of heb je een project voor ogen? Contacteer ons dan vrijblijvend via info@thecityforyou.com 

Basis

 

Alles start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Hier leggen wij onze manier van werken uit en stellen wij jou enkele vragen over de noden, wensen en dromen die jij voor ogen hebt.

Ben je overtuigd na ons gesprek? Top!

Wij gaan aan de slag en bezorgen jou een eerste analyse met moodboard. Zo krijg je al een idee en kan je ons jouw feedback bezorgen.

Nadien ontvang je jouw definitief moodboard samen met een plattegrond en kleuradvies. Dit alles overlopen we samen in een uitgebreid eind adviesgesprek

Feel good

Het Feel good pakket biedt bovenop het Basis pakket ook nog een 3D visualisatie, materiaaladvies en meubeladvies aan. Zo ben je klaar om volledig zelfstandig aan de slag te gaan en jouw nieuw droominterieur te creëren.

 

City life

Het City life pakket biedt bovenop het Feel good pakket ook nog een shopping lijst, zodat je perfect weet waar je alles kan verkrijgen, en een lichtplan aan. Goede verlichting is namelijk zeer belangrijk in je interieur. Het zou dus zonde zijn dat je verkeerde verlichting gaat gebruiken zodat jouw interieur een volledig andere sfeer gaat krijgen dan de sfeer die je voor ogen had.